Hieronta
Hieronta vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin. Se vähentää lihasjännitystä, lievittää stressiä ja antaa hyvän olon!

Klassinen hieronta


Lievittää kipua ja kehon jännitystiloja. Se kiihdyttää aineenvaihduntaa, huoltaa lihaksia ja edistää koko kehon hyvinvointia. Hieronta on rentouttava kokemus ja antaa hyvän olon.

Hoitoalue valitaan tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Urheiluhieronta


Urheiluhieronta perustuu klassiseen hierontaan ja se sopii kaikille. Klassiseen hierontaan verrattuna urheiluhieronnassa käytetään monipuolisempia hierontaotteita ja ne ovat enemmän lihaksia muokkaavia.

Urheiluhieronta keskittyy urheilijan ja aktiiviliikkujan erityistarpeisiin ja toimii erinomaisena lisänä osana lihashuoltoa. Näin ollen se edesauttaa saavuttamaan parhaan mahdollisen urheilusuorituksen.
Urheiluhieronta vähentää lihasten väsymystä ja lihasjännitystä, lievittää turvotusta ja ennaltaehkäisee loukkaantumisia.Lihaskalvohieronta

Hoitomenetelmää käytetään lihasten kiputiloihin, rasituskipuihin ja leposärkyihin. Tekniikkaa voidaan käyttää myös nivelsiteisiin ja jänteisiin kuntoutuksen apuna. Käsittelyn vaikutusmekanismit:
  • Poistaa kipua stimuloimalla pinnallisten lihaskalvojen hermotusta, jota kautta vaikutus myös ulottuu syviin kalvoihin.
  • Paineen ja venytyksen aiheuttama paranemista edistävä kudosstimulaatio.
  • Mekaaninen kiinnikkeiden rikkominen.
Tutkimuksissa on havaittu, että mekaaninen ärsytys edistää sidekudoksen korjaantumista paranemisen aikana. Sidekudos muuttuu elastisemmaksi käsittelyn ansiosta. Hoitoa voi antaa joko akuuttiin tai krooniseen kipuun.

Lihaskalvohieronnassa vaikutus tulee eri tavalla kuin tavallisessa hieronnassa. Käsin tehdyssä hieronnassa käden kosketuspinta-ala on suhteellisen iso. Välineellä tehdyssä hieronnassa pinta-ala, johon hieronta kohdistuu, on pienempi, kapeampi ja terävämpi. Myös kovettumat ja epätasaisuudet tuntuvat käsittelijälle apuvälineen kautta.

Käsittely voidaan tehdä passiivisesti perinteisen käsittelyn tavoin, jolloin lihas on lepotilassa tai lihaksen ollessa aktiivisessa tilassa, jolloin sitä venytetään tai kuormitetaan.


Lihaskavohierontaa voidaan käyttää normaalin hoidon ohella tarpeen ja asiakkaan toiveiden mukaan.


Tervetuloa huoltamaan kehoa ja rentoutumaan!